play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Haaglanden Dance Trance Classics Club

Eigenaar

Willem van Rijn

Achtergrond

 

Eigenaar – muziek samensteller

Willem van Rijn is in 1977 begonnen met het maken van radioprogramma’s bij radio Batavia (van Ger de Goede) in Den Haag. Na dit avontuur is hij eigenlijk zijn verdere leven bezig geweest met radio maken onder andere bij radio Telstar, Constant Radio, een aantal kleinere stations en als laatste het 24/7 Residence FM. Omdat het te gevaarlijk werd om programma’s op de FM band uit te zenden werd er verder gegaan op internet. Na Radio Haaglanden en Dutch Dance Radio (eigen stations) is hij begonnen met het syndicated radio programma 2 uur Zin en Onzin. Bij KB radio, de lokale omroep voor Kaag en Braasem heeft Willem ook een live radioprogramma gemaakt en heeft daar ook het nieuws verzorgt. Willem is in december 2016 begonnen te snuffelen bij het programma Haagse avondradio op de lokale omroep Den Haag FM en heeft een aantal keer aan een aflevering meegewerkt. Medio februari ben ik daar om persoonlijke redenen vertrokken.
Op 19-02-2020 is de laatste syndicated aflevering van willemvanrijn.eu opgenomen.

Vanaf September 2020 is “Willem op je radio” live van start gegaan op radio Excellent van maandag t/m vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur en de zaterdagochtenden tussen 11.00 en 12.00 uur en is te ontvangen via DAB+ in Den Haag, Almere, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Montfoort, Oudewater, Waddinxveen, Woerden, Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Meer info waar te horen en zien doe je hier . I.V.M mijn gezondheid ben ik met het doordeweekse deel gestopt.

Vanaf de zomer van 2022 is Willem ook tijdelijk de NON STOP muzieksamensteller geweest op radio Excellent.

Vanaf juni 2023 ga ik na de opbouw van de studio in het Westerhonk beginnen samen met cliënten om een radioprogramma  te maken.
Meer info: https://www.sheerenloo.nl/in-de-buurt/onze-woonzorgparken-wijken/het-westerhonk/radio-westerhonk

Binnenkort ga ik op de zondagavond met een 2 uur durend liveprogramma aan de slag bij de lokale omroep voor midden Limburg: https://sol2.nl/

 

 

    

Rate it

DjLook DesignerOwnerSound DesignerWebsite

0%